När plånboken är tom eller när det inte finns pengar över att göra något extra roligt känns det riktigt jobbigt att vara förälder. En enkel lösning är då att sälja dina guld- och diamantsmycken. Du är troligtvis rikare än vad du tror, när du väl har letat igenom skrymslen och vrår i ditt hem.

 

Sälj ditt guld

Plånboken må gapa tom, men det betyder inte att du inte har pengar. Du kan mycket väl ha tusenlappar som ligger i badrummet, smyckeskrinet eller i en låda. Har du ringar, örhängen, en ankelkedja, slipsnål eller något annat i guld så har du faktiskt pengar. Finns det en diamant på ringen eller örhängena, hur liten den än må vara, så är du än rikare. Gå igenom din bostad och se efter vilka smycken som du kan sälja. Naturligtvis inte släktgods, fina klenoder som du vill ge till dina barn. Däremot smycken som inte har något känslomässigt värde för dig. Lättaste sättet att sälja guld på är till Diamantbrev som betalar bäst i Sverige för dina guldsmycken. På deras hemsida kan du beställa ett kuvert och enkelt genomföra affären. Kuvertet är försäkrat och du får betalt inom ett dygn.

Mer pengar till barnen

Nu har du äntligen fått ett par tusenlappar, eller kanske ännu mer, att använda till dina barn. Det viktigaste är naturligtvis att betala räkningar och handla mat. Men barn behöver så mycket mer: cyklar, nya skor, sportutrustning, få göra utflykter och bada. Barnen är det finaste vi har, men de innebär också massa utgifter. Se till att du använder pengarna på ett både roligt och långsiktigt sätt. Som att köpa en ny cykel, ridhjälm eller åka iväg på en minisemester. Med pengar på handen kan ni åka till Stockholm och gå på Gröna Lund för en helg eller satsa på en heldag på Liseberg i Göteborg. Över hela Sverige finns det roliga aktiviteter för hela familjen. Förutom att ni också kan lägga pengarna på billiga nöjen som att åka och bada varenda dag under sommaren och göra härliga utflykter i er närhet.